Kjendiser som liker backpacker-reiser

by Prof. Rupert Dickinson IV

Kjendiser er like reiselystne som folk flest, og de har muligheten til å legge turen akkurat dit de vil. Mange av de vil også komme tett innpå kultur og befolkning i landet de er i, men på grunn av hordene med fans som alle vil ta en selfie er det veldig vanskelig å slippe seg fri. For øyeblikket kjenner vi dog til minst to store kjendiser som er glade i backpacking, og som tilbragte lange dager på reisefot når de var yngre (og ikke fullt så kjente).

Sherlock i Nepal

Benedict Cumberbatch er mest kjent for å ha spilt Sherlock Holmes, men den unge engelskmannen var blant annet engelsklærer i Tibet før han ble verdenskjent skuespiller! Dessuten har Cumberbatch vært på en to uker lang backpackertur i Nepal sammen med noen kompiser – også dette da han var yngre, og tok seg et friår fra skolen i London.

Prins William

Dette er en prins utenom det vanlige. Også han tok et friår fra skolen, og begynte å reise. Det begynte med en uskyldig reise til Afrika, der han besøkte diverse veldedigheter. Deretter reiste han videre til Chile og skrev seg inn på frivillighetsarbeid som strakte seg over ti uker! Her fikk han møtt fattige fiskere, jobbet på gårder og tilbragte en uke på en øde øy, i et telt.