Unngå kjedelig ventetid

by Prof. Rupert Dickinson IV

Skal man ut å reise, må man fort beregne en del venting. Man må stå i kø for å sjekke inn bagasje, for å komme gjennom sikkerhetskontrollen og ikke minst må man ofte vente ei stund før man kan gå om bord i flyet. Å bare sitte å vente blir fort veldig kjedelig, og da kan det være kjekt med litt tips til hvordan man kan gjøre ventetiden mindre kjedelig. Det er mange ting man kan finne på, litt avhengig av hvor man er, men mange tips passer for de fleste av oss. Vi har laget en liten liste over forslag til ting du kan finne på mens du venter.travel

  1. Les en bok – Det er kanskje noe forutsigbart, men det er enkelt og praktisk. Har du Kindle, iRex eller andre leseenheter har du alltid lesestoff tilgjengelig.
  2. Håndarbeid/håndverk – Ser man på gamle bilder ser man at mange av den eldre generasjonen er å se med strikketøy, broderi og lignende aktiviteter. Dette er fordi man holder både hodet og deler av kroppen i aktivitet selv mens man sitter stille.
  3. Spille spill – Mange av oss har et spill eller flere vi koser oss med, og med bra internett kan man også spille på mobilcasino. Dermed har man et stort utvalg av ulike typer spill man kan kose seg med mens man venter.
  4. Se en film eller serie – Mange bærbare PCer og nettbrett kan fint holde noen episoder av dine favorittserier eller et par filmer, slik at du ikke trenger tilgang til nett for å se på dem. Med et abonnement hos en underholdsningsleverandør som Netflix kreves det nettilgang, og dette er tilgjengelig mange steder. Det kan likevel være greit å ha noe ferdig nedlastet, i tilfelle nettilgangen er begrenset.
  5. Ta bilder – Mange mobiltelefoner og nettbrett av nyere modeller er utstyrt med et kamera med god oppløsning, slik at du kan benytte anledningen til å bli bedre kjent med din enhet, samtidig som du kanskje kan sikre deg et bra profilbilde eller ta et blinkskudd – men da må du følge godt med!

Uansett hvor du er, finnes det mye å gjøre for å forkorte ventetiden og unngå kjedelige minutter eller timer.